Το φυσικοθεραπευτήριο ξεκίνησε να λειτουργεί στο Αγρίνιο στην 39ου Συντάγματος 4 το 1995. Το 2007 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητο ισόγειο χώρο στη Δαγκλή 26-28.
Ο υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής Μπαϊρακτάρης Γεώργιος αποφοίτησε από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 1993. Εν συνεχεία ακολούθησε για 2 έτη σεμιναριακούς κύκλους σπουδών πάνω στην μηχανική αξιολόγηση και αποκατάσταση σπονδυλικής στήλη με τη μέθοδο McKENZIE (techniques manual therapy).  Έχει ακολουθήσει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην οστεοπαθητική χειροπρακτική στο Ackermann College Stockholm, σεμινάρια πάνω στην ισοκινητική αξιολόγηση αθλητών καθώς επίσης και πιστοποίηση στα “IDD” πρωτόκολλα του Accu Spina System από τη North American Medical για την αποκατάσταση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης. Σεμινάρια κινητοποίησης νευρικού ιστού. Σεμινάρια taping and bracing and kinesiotaping.Σεμινάρια με τεχνικές manual therapy και λειτουργικών test αξιολόγησης. Από το 1995-2002 διετέλεσε αποκλειστικός φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ Παναιτωλικός ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στις ισοκινητικές αξιολογήσεις των ποδοσφαιριστών.
Στο φυσικοθεραπευτήριο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα όλων των ειδικοτήτων.
Στόχος μας είναι η γρηγογότερη και ασφαλέστερη θεραπεία του ασθενή και η επανένταξή του στις καθημερινές του υποχρεώσεις. Φιλοσοφία μας είναι η καθημερινή κλινική – λειτουργική αξιολόγηση του ασθενή και η προσαρμοζόμενη εξατομικευμένη θεραπεία του καθενός κάτω από την επίβλεψη του επιστημονικά υπεύθυνου.
Τα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον σύγχρονα. Οι χώροι θεραπείας είναι αυστηρά προσωπικοί και παρεχόμενες θεραπείες πραγματοποιούνται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες υγιεινής.